Jacob Hooy CBD ervaringen: Lees je nu in over de ervaringen van dit CBD Product

Bij deze deel ik een persoonlijke Jacob Hooy CBD ervaring van een van mijn lezers.

Toen ik voor het eerst over deze CBD olie hoorde, was ik, dat geef ik toe, een beetje sceptisch. Mijn gedachten gingen onmiddellijk uit naar wiet en de verontrustende ervaringen die ik had gehad met verhoogde angst op de universiteit. Voor mij, iemand die al aanleg heeft voor overpeinzingen, zou marihuana, in welke vorm dan ook, mijn geest meestal in overdrive brengen en resulteren in een veel voorkomende maar gevreesde bijwerking: Paranoia. Maar, laten we even een stapje terug doen. Wat is CBD eigenlijk?

Wat ga je te weten komen ?

Woman taking Cannabis cbd oil inside tea cup - Alternative medicine, vitamins and supplements

Wat is CBD?

Een beetje online spitten deed me inzien dat het actieve bestanddeel in Jacob Hooy CBD was. In tegenstelling tot THC, de andere cruciale verbinding in hennep- en marihuanaplanten, geeft CBD (als het van de hennepplant afkomstig is) niet de psychoactieve effecten die je een “high” gevoel geven; in plaats daarvan heeft opkomende wetenschap laten doorschemeren dat CBD in feite angst kan verlichten, en je dus minder snel doet flippen.

Een studie die de effecten van THC en CBD vergeleek, vond bijvoorbeeld dat, terwijl THC de angst verhoogde door de neurotransmitters te activeren die betrokken zijn bij de “vecht of vlucht” reactie, CBD juist de autonome opwinding – de reactie van het zenuwstelsel die gepaard gaat met plotselinge verhogingen van de hartslag of ademhaling – onderdrukte. Met andere woorden, CBD kan ideaal zijn voor mensen die willen ontspannen en tot rust willen komen.

Hoewel de wetenschap achter de werkzaamheid van CBD bij de behandeling van angst, pijn en slapeloosheid nog in de kinderschoenen staat, klinkt het inspirerende verhaal van Charlotte Figi veelbelovend. Figi, een 6-jarig meisje dat gediagnosticeerd werd met een zeldzame en resistente vorm van epilepsie die bekend staat als het Dravet syndroom, werd aan hospicezorg onderworpen en kreeg een “niet reanimeren” bevel toen haar ouders, wanhopig en gefrustreerd door de farmaceutische medicatie, medische marihuana overwogen; in het bijzonder een soort met een laag THC gehalte en een hoog CBD gehalte. Charlotte is nu bijna aanvalsvrij sinds ze begon aan te vullen met Charlotte Web’s CBD olie, die het merk naar Figi vernoemde.

Wettelijke en veiligheidsdingen om te weten over CBD

De huidige CBD industrie is als de beginjaren van het internet… het Wilde Westen. Wettelijk gezien staat in een blogpost van de Harvard Medical School te lezen: “Alle 50 staten hebben wetten die CBD legaliseren, met verschillende gradaties van beperking, en hoewel de federale regering CBD nog steeds in dezelfde klasse als marihuana beschouwt, treedt ze er gewoonlijk niet tegen op. “3 Nu de belangstelling rond CBD toeneemt, is het belangrijk op te merken dat, omdat CBD momenteel niet gereguleerd is, het moeilijk is te weten wat je krijgt (of dat nu een tinctuur is die vaak CBD olie genoemd wordt, die vaak gecombineerd wordt met een draagolie zoals kokosolie-topische producten zoals crèmes en balsems, sprays, of capsules), ondanks productetiketten en merkbeloften, zo luidt de blogpost verder.

Het is ook belangrijk op te merken dat mensen CBD verschillend ervaren. Voor het grootste deel zegt het National Institute of Medicine dat, hoewel de meeste mensen CBD kunnen verdragen, er toch bijwerkingen bestaan. Die kunnen onder meer bestaan uit een droge mond, slaperigheid, en verminderde eetlust.

CBD producten van Jacob Hooy

De volgende CBD producten van Jacob Hooy had ik uitgeprobeerd en adviseer ik ook aan jou om te gebruiken

Mijn eerste Jacob Hooy CBD ervaring

Het was eigenlijk een nare aanval van jetlag die me inspireerde om eindelijk de CBD olie uit te testen (ik geef toe dat mijn op wiet gebaseerde bedenkingen me de eerste maanden ervan weerhielden het te proberen). Wetende dat de olie ook mensen met slaapproblemen had geholpen, kneep ik een volle druppel van de Jacob Hooy olie op mijn tong, volgens de gebruiksaanwijzing, en wachtte.

Dertig minuten later was ik verbaasd over hoe subtiel het effect was. Hoewel ik een wazig insluimeringseffect verwachtte, vergelijkbaar met dat van melatonine, ontspande de olie mijn lichaam gewoon heel lichtjes – mijn hart stopte met bonzen tegen mijn borst, mijn benen stopten met schoppen onder mijn lakens, mijn geest stopte met racen. Ik wist niet zeker of het door de olie kwam of door het late uur, maar uiteindelijk maakte lichamelijke ontspanning plaats voor geestelijke ontspanning, en ik dreef weg in slaap.

De volgende ochtend nadenkend was ik het meest verbaasd over het feit dat ik me op geen enkele manier “high” voelde – er was nooit een moment van It’s kicking in; ik voel het nu zoals bij pijnmedicijnen of zelfs bij anti-angstmiddelen. Omdat het tijd, consequentie en de juiste dosering vergt om het volledige effect te ervaren, bleef ik de olie de volgende zes dagen eenmaal daags innemen. Dit is wat er gebeurde.

Het maakte me minder angstig en gespannen

In plaats van een streng geformuleerde e-mail te overdenken of een sociale interactie te analyseren, merkte ik dat het gemakkelijker was de irrationaliteit van deze gedachten in te zien en ze werkelijk te laten gaan.

Terwijl ik normaal gesproken lichtjes struikel over kleine dingen als een overvolle metro of een vol postvak op het werk, lijkt de CBD olie de scherpe kantjes van mijn ongerustheid een beetje te hebben af gehaald. In plaats van te veel na te denken over een streng geformuleerde e-mail of het analyseren van een sociale interactie, vond ik het gemakkelijker de irrationaliteit van deze gedachten in te zien en ze werkelijk te laten gaan. In sommige opzichten voel ik me meer mezelf. Met dat gezegd heb ik nog steeds wat sociale angst ervaren bij ontmoetingen met nieuwe groepen mensen – ik zou wel eens willen zien wat het innemen van de volledige aanbevolen dosis zou doen.

Ik ben meer gefocust op het werk

Ik werk goed onder druk, maar extreem druk zijn op het werk heeft me bijna minder productief gemaakt-ik word voortdurend afgeleid door e-mail, Slack, en de mensen om me heen, tot het punt waarop mijn werk afkrijgen moeilijk wordt. Deze week heb ik het echter gemakkelijker gevonden om mijn oogkleppen op te zetten, alle afleiding (vooral sociale afleiding) te blokkeren, en me op één taak tegelijk te concentreren. Ik denk dat dit deels te maken heeft met de verminderde bezorgdheid – ik voel me meer opgefokt en van mijn taak af als mijn bezorgdheid hoog oploopt. Het voelt bijna als een herwonnen gevoel van helderheid en kalmte dat me in staat stelt me te concentreren.

Ik val sneller in slaap

Ik neem aan dat dit ook een neveneffect is van me minder angstig voelen, maar ik lijk sneller in slaap te vallen; binnen het bereik van 20-30 minuten in plaats van mijn normale 45 minuten tot een uur (of langer). Niet alleen lijk ik de hele fase van woelen en draaien van mijn slaapcyclus over te slaan of tenminste te verkorten, maar ik ben ook in staat om uit het overpeinzen te breken dat me ’s nachts vaak wakker houdt. Het is natuurlijk niet te zeggen of een grote levensgebeurtenis deze pas ontdekte gelukzaligheid zou verstoren, maar ik wil graag denken dat het van dag tot dag geholpen heeft.

Mijn ervaring met CBD

Zou ik zeggen dat CBD olie mijn leven fundamenteel veranderd heeft? Nee. Maar volgens de website is dit de typische eerste ervaring. “Iedereen die ooit met een nieuwe routine van vitaminen of supplementen begonnen is, weet dat het korte antwoord op de vraag hoe lang het duurt voor het aanslaat is-‘het hangt ervan af’. Bij veel nieuwkomers weten ze niet goed wat ze zich moeten voorstellen, of sommigen anticiperen meteen op een enorme verandering. Voor de meesten van ons hebben voedingssupplementen echter tijd nodig.”

Met dat gezegd, ben ik zeker geïntrigeerd genoeg door de subtiele effecten om de olie te blijven nemen en de dosering eventueel op te voeren tot de aanbevolen twee volle druppels van het flesje van 30 mL per dag.